uitnodiging

Mevrouw, Mijnheer,

Nu het hoogtepunt van de coronacrisis achter ons ligt, wenst Lions Club Gent-Gand aan te sluiten bij een gevestigde traditie en dit jaar opnieuw haar familiale fiets- en wandeltocht te organiseren, een sportief evenement voor het hele gezin!

logo rally Ten Bieze
Kasteel Ten Bieze 102
Kasteel Ten Bieze 104
Kasteel Ten Bieze 105
Kasteel Ten Bieze 106
Kasteel Ten Bieze 101
PlayPause

De fiets- en wandeltocht vindt plaats op zondag 28 augustus 2022, in de voormiddag, met vertrek en aankomst op een prachtige lokatie, het kasteel Ten Bieze in Beerlegem (Kasteeldreef 8, 9630 Zwalm).

Er zijn meerdere fietsroutes en ook wandelroutes. Ze nemen maximum 2 à 3 uren in beslag en eindigen op de vertrekplaats, en worden vervolgd door ons uitgebreid buffet.

Voor de kleintjes zal een springkasteel hen zeker vermaken!

De inschrijvingen zijn thans afgesloten.

We verheugen ons op uw deelname aan dit prachtige plattelandsfeest ten dienste van onze sociale werken.

met vriendelijke groeten,

Yvan De Breuck