Charity Rally

Dit jaar organiseert Lions Gent Gand hun Charity Rally op 1 september 2024. Deze editie is opnieuw een multimodaal familiefeest: we bieden een wandeltocht, een fietstocht en een rally voor zowel elektrische wagens als oldtimers aan.

Voor de editie 2024 van onze beproefde formule om ’s ochtends te “sporten” en ’s middag gezellig te eten, ontvangt Baron Philippe Casier ons op het prachtig kasteeldomein van Nokere (Kasteeldreef 9771 Kruisem).

Nokere kasteel

De cover-band No Problems van Coco Daskalides en Serge Neslany verzorgt de muzikale omkadering van het tuinfeest dat doorgaat in de Franse tuin van het kasteel.

De Charity Rally mikt op alle generaties met verschillende sportieve formules. Om te beginnen organiseren we een wandeltocht van circa 8 km (buggy vriendelijk) doorheen de vallei van de Hollebeek die door het domein meandert.

De sportieveren onder ons kunnen opteren voor een fietstocht van 25, 40 of 70 km doorheen de Scheldestreek annex Vlaamse Ardennen. Ze nemen maximum 2 à 3 uren in beslag met vertrek en aankomst op het kasteel.

Tenslotte combineren we een “eco rally” voor vol-elektrische wagens (geen hybrides) met een oldtimer rally (wagens van minimum 30 jaar oud), zo maken we de link van oud naar nieuw. Ook hier zijn vertrek en aankomst op het domein voorzien. De tocht bedraagt circa 120 km op basis van een “bolleke-pijl” roadbook met een tussenstop onderweg.

De volledige opbrengst van deze rally komt ten goede aan onze goede doelen en projecten.

Klik hier om u in te schrijven.

Schrijf u in vóór 15 augustus om te genieten van een lagere prijs !

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via email.

Graag verwelkomen wij u als deelnemer. Dus tot ziens op de Lions Gent Gand Charity Rally!

Bernard Corthals

Voorzitter 2023-2024